De Teams

/
De Teams

De teams van ROZA zorg bestaan uit enthousiaste medewerkers met hart voor de klant. ROZA zorg werkt alleen met vaste medewerkers en dus niet met uitzendkrachten.

Wij streven ernaar om voor iedere cliënt een vast team van zorgmedewerkers in te zetten. Hierbij houdt ROZA zorg geen rekening met uw mogelijke voorkeur ten aanzien van geslacht, ras, religie, seksuele geaardheid of levensbeschouwing.

Het team van ROZA zorg bestaat uit:

    • Verzorgenden

Deze worden ingezet voor de basiszorg, interieurverzorging en begeleiding voor de Wlz en de Wmo.

    • Verzorgenden-IG

Deze worden ingezet bij basiszorg en medische handelingen via de Zvw. Verzorgenden-IG zijn bevoegd en bekwaam om u te informeren over algemene medische vragen en te adviseren bij acute problematiek. Ook worden ze ingezet voor een ondersteunende vraag via de Wmo voor het maken en bewaken van een ondersteuningsplan. Daarnaast worden ze ook ingezet voor de Wlz.

    • Verpleegkundigen niveau 4 en 5 of hoger

Deze worden ingezet bij basiszorg en verpleegtechnische handelingen. Zij zijn bevoegd en bekwaam om u te informeren over algemene medische vragen en te adviseren bij acute problematiek. De verpleegkundigen bewaken de kwaliteit van de zorg. Niveau 4 en hoger worden ingezet voor het maken van zorgplannen in OMAHA voor de Zvw.

  •            Stagiaires

Omdat ROZA zorg een erkend leerwerkbedrijf is, worden de teams van zorgmedewerkers aangevuld met stagiaires MBO niveau 3 en 4. Deze stagiaires volgen de Beroeps Begeleidende Leerweg ( BBL of BOL) en worden intensief begeleid door de vaste medewerkers.

    • Ondersteunend team op kantoor

Het ondersteunend team op kantoor bestaat uit de financiële afdeling, HRM, Kwaliteit en beleid, de teamleider, de planner, en verschillende algemene medewerkers zoals de frontofficemedewerker en de directie.