Het team

/
Het team

Het team van ROZA zorg bestaat uit enthousiaste medewerkers met hart voor de klant. ROZA zorg werkt alleen met vaste medewerkers en dus niet met uitzendkrachten.

Het team van ROZA zorg bestaat uit:

    • Verzorgenden

Deze worden ingezet voor de basiszorg, interieurverzorging en begeleiding.

    • Verzorgenden-IG

Deze worden ingezet bij basiszorg en medische handelingen. Verzorgenden-IG zijn bevoegd en bekwaam om u te informeren over algemene medische vragen en te adviseren bij acute problematiek. Ook worden ze ingezet voor een ondersteunende vraag via de WMO voor het maken en bewaken van een ondersteuningsplan.

    • Verpleegkundigen niveau 4 en 5 of hoger

Deze worden ingezet bij basiszorg en verpleegtechnische handelingen. Ook verpleegkundigen zijn bevoegd en bekwaam om u te informeren over algemene medische vragen en te adviseren bij acute problematiek. De verpleegkundigen bewaken de kwaliteit van de zorg. Niveau 4 en hoger worden ingezet voor het maken van een zorgplan in OMAHA voor de ZVW.

    • Ondersteunend team op kantoor

Het ondersteunend team op kantoor bestaat uit de financiële afdeling, HRM, kwaliteit en beleid, de teamleider, de planner, verschillende algemene medewerkers zoals de telefoniste en de directie.