ROZA zorg thuiszorg
ROZA zorg 020-6108555
ROZA zorg 020-6108555
Diensten en producten
Dementiezorg
Wijkverpleging
Onze klanten
Het team
Verhaal tevreden klant
Krantenartikel
Neem contact met ons op
NIEUWE producten

MEDIDO automatische medicatie dispenser

De medicijndispenser Medido
ROZA zorg biedt u de Medido aan. De Medido is een intelligente medicijndispenser die werkt met een vol-automatisch uitgiftesysteem. Deze zorgt ervoor dat u de juiste medicatie op het juiste moment ontvangt en aan de inname hiervan herinnerd wordt.

Voordelen
U kunt de medicatie zelf uit de Medido halen en innemen en hoeft daarvoor niet meer op de thuiszorgmedewerker van ROZA zorg te wachten. Tevens wordt het risico op het verkeerd innemen of vergeten van de medicijnen verminderd.

Hoe werkt het?
Door middel van een signaal (de doos piept en er knippert een lichtje) wordt u op een ingesteld tijdstip aan de inname van de medicatie herinnerd. U klikt dan op de “OK-Button” en het zakje met de medicijnen komt er uit. Mocht u het toch nog vergeten dan stuurt de Medido automatisch een waarschuwing naar ROZA zorg. Wij proberen dan contact te leggen met u. Lukt dat niet, dan gaat een zorgverlener even langs bij u. Dat geeft een veilig gevoel, toch?

De Medido wordt door de thuiszorg medewerker van Roza Zorg gevuld met de medicijnenrol die u via de apotheek ontvangt.De wijkverpleegkundige stelt de indicaties voor de Medido.

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer weten over de Medido? Dan kunt u op werkdagen contact opnemen met ROZA zorg via 020-6108555 of via de mail medido@rozazorg.nl Voor extra informatie en gebruikerservaringen kunt u ook 
www.philips.nl/medido bezoeken. 

Persoonsalarmering
Voor haar eigen cliënten is ROZA zorg al 24-7 bereikbaar. ROZA zorg biedt binnenkort de mogelijkheid om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen, maar bij een noodgeval toch (medische) hulp in te kunnen schakelen.

We worden met z'n allen ouder en willen langer zelfstandig zijn; dit is voor u de mogelijkheid.

 HomeOver ROZA zorgSamenwerkingThuiszorg nodigNieuwsVacaturesContactMedewerker portal - Klanten portal