ROZA zorg thuiszorg
ROZA zorg 020-6108555
ROZA zorg 020-6108555
Privé zorg
PGB gefinanciërde zorg
Folder downloaden
Wachtlijstgegevens
Thuiszorg nodig

Heeft u thuiszorg nodig? Neem dan direct contact met ons op; 020-6108555

De meeste mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig thuis in hun vertrouwde omgeving blijven wonen.
ROZA zorg maakt dit mogelijk voor u.

Zorg moet u met een gerust gevoel uit handen kunnen geven.

Wat betekent thuiszorg voor u?
Op het moment dat u zich aanmeldt bij ROZA zorg, wordt er een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Dit kan zowel bij u thuis, als telefonisch. Tijdens dit gesprek worden de zorgvraag en de financiëring met u doorgenomen. Tevens worden de verder te volgen stappen uitgelegd.


Verzorging en Verpleging
Als u hulp nodig heeft bij uw persoonlijke verzorging, dan bent u bij ROZA zorg aan het juiste adres. Onze verzorgenden en verpleegkundigen kunnen u assisteren bij uw dagelijkse verzorging, zoals wassen, aankleden, eten en drinken, medicatie inname, wondzorg en incontinentieverzorging. Daarnaast levert ROZA zorg verpleegkundige handelingen. ROZA zorg biedt ook advies en begeleiding bij zelfredzaamheid, informele ondersteuningsdiensten, inkoop of huur van (medische) hulpmiddelen en voeding. ROZA zorg kan u ook informatie geven over dagbesteding, sociaal-emotionele ondersteuning en geestelijke gezondheid.

Het vaste team van ROZA zorg streeft er naar om de hulpverlening af te stemmen op uw behoefte. Er zal vanuit ROZA zorg een samenwerking worden opgezet tussen familie, vrienden, buren en overige disciplines, zodat de zorg verantwoord en veilig geboden kan worden. Op deze manier kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen.
 

Begeleiding
Zelfredzaamheid speelt een grote rol bij het thuis blijven wonen. De functie begeleiding is bedoeld om uw zelfredzaamheid te vergroten. Het gaat hier met name om lichamelijke, cognitieve en psychische mogelijkheden om binnen de persoonlijke levensfeer te functioneren.

Overbruggingszorg
Mocht u ingeschreven staan bij een verzorgings- of verpleeghuis, maar kunt u of wilt u nog niet verhuizen, dan kan ROZA zorg overbruggingszorg leveren.


Zorg Zwaarte Pakket (ZZP)
Heeft u een Zorg Zwaarte Pakket, met verschillende functies; deze diensten kan ROZA zorg leveren in een thuissituatie.


Nachtzorg
Wanneer u dat nodig heeft, kan ROZA zorg er, in overleg met u, voor zorgen dat er de hele nacht een verzorgende bij u aanwezig zal zijn.


Terminale zorg
Bent u in de laatste levensfase, dan kan ROZA zorg u hier bij begeleiden met 24uurs zorg. Dit is één van onze specialiteiten.

HomeOver ROZA zorgSamenwerkingThuiszorg nodigNieuwsVacaturesContactMedewerker portal - Klanten portal